Servicii profesionale de creare site-uri web la cele mai bune preturi.

Lucrari realizate


topsejur.ro: creare de site, portal turistic, caracterizat prin o serie de inovatii ce permit un foarte bun management al informatilor legate de oferte, unitati de cazare, destinatii04-12-2009

topsejur.ro: creare de site, portal turistic, caracterizat prin o serie de inovatii ce permit un foarte bun management al informatilor legate de oferte, unitati de cazare, destinatii

topsejur.ro: creare de site, portal turistic.

Portal turistic foarte complex, poate cel mai complex realizat de mine pana in acest moment.

Acest portal turistic se caracterizeaza prin o serie de inovatii ce permit un foarte bun management al informatilor legate de oferte, unitati de cazare, destinatii, etc....

Logica acestui portal se concetreaza pe asocierea unor tour operatori (nelimitati) si a unui numar nelimitat de oferte.


Toate aceste oferte avand asociate un numar nelimitat de pachete de camere pentru perioade diverse, numar de adulti diferiti si numar de copii diferiti. Preturile se calculeaza dinamic.


De asemenea se pot asocia diferite informatii suplimentare camerelor pentru un anumit sejur. Informatii afisate in sectiunile corespunzatoare.


Exista alte multe optiuni disponibile in sistem incepand de la metode de trimitere personalizata a newsleter-urilor pana la aplicarea de reclame contextuale pe cuvinte.


O alta facilitate a acestui sistem este posibilitatea de creere a unui numar nelimitat de pagini care afiseaza combinatii de oferte dintre cele mai diverse. Ex: oferte de revelion pentru cazare si ski in Austria.


Algoritmul de cautare al rezultatelor este unul deosebit de flexibil.


Portalul contine toate optiunile si instructiunile necesare pentru a fi optimizat SEO foarte bine. Astfel exista solutii pentru setarea elementelor cheie din site atat in mod manual cat si in mod automat respectiv existenta hartii de website generata automat la intervale de timp arbitrare, harta fiind necesara pentru o indexare mult mai rapida a informatilor din website.


Sistemul de detectare al miscarilor vizitatorilor pe site este deosebit de util. Astfel orice comentariu, vizita sau contact efectuat de vizitator pe site este detectabil(a) si accesul la aceste informatii este unul foarte simplist.

 

Mentenanța acestui site web nu mai este in responsabilitatea mea.Adauga un comentariu

Raspunsuri si comentarii:

Momentan nu a fost adaugat nici un comentariu.