Servicii profesionale de creare site-uri web la cele mai bune preturi.

Lucrari realizate


Sistem de rezervari online cu oferte aduse prin webservice.04-12-2009

Sistem de rezervari online cu oferte aduse prin webservice.

Sistem turistic de rezervari online cu oferte aduse prin webservice, plata prin proforma sau creditcard. Acest sistem a fost implementat pe 2 versiuni.
Una dedicata gasirii ofertelor din toata lumea (rezervarionline.sejurieftin.ro) si a doua dedicata gasirii ofertelor doar pe Grecia (rezervarionline.elladatravel.ro).Informatiile acestui sistem sunt actualizate periodic (timp real) de la un webservice, deci valabilitatea ofertelor gasite in urma cautarii se verifica la fiecare cautare. Aceasta verificare facandu-se  in timp real dupa cum spuneam.


Acest website este implementat ca parte componenta a CMS-ul PWECMS.


Site-urile sunt simple si mici ca si structura informationala exista totusi unele optiuni cum ar fi:

  • pagini nelimitate.
  • formulare nelimitate
  • oferte de cazare simple care ruleaza in slide show.
  • Sistem de reclame
  • Sistem de vizualizare a unor statistici legate de cautari prin google sau prin site.
  • Sistem de management agentii afiliate.
  • Sistem de export automat, in functie de contul agentiei, a unui motor de cautare cu posibilitatea de cautare de oferte in toata lumea sau doar intr-o anumita tara.
  • Sistem de identificare si management al rezervarilor efectuate din website-urile agentiilor afiliate.
  • Sistem de management online al rezervarilor
  • Plata rezervarilor prin factura proforma sau credit card.

 

Un lucru important in acest caz este posibilitatea de promovare a motorului de cautare, adica de includere doar a motorului de cautare in alte site-uri. Astfel vizitatorii unui site oarecare au posibilitatea de a gasi oferte care sunt direct legate de un webservice ce afiseaza oferte actualizate in timp real.

Identificarea partenerilor afiliati si administrarea acestora precum si crearea pentru acestia de conturi unde ei sa-si poata administra rezervarile efectuate, rezervari care initial au fost cautate din site-ul lor iar apoi s-au finalizat pe site-ul de baza.


Astfel aceste site-uri populate din webservice-uri detin un motor de cautare creat special pentru a putea fi implementat si pe alte website-uri. Fapt pentru care exista si un sistem de management al cererilor de cazare venite de pe alte website-uri afiliate.

Exista doua optiuni de plata pentru clienti care doresc sa rezerve o oferta de cazare prin banca si prin credit card.Adauga un comentariu

Raspunsuri si comentarii:

Momentan nu a fost adaugat nici un comentariu.