PWECMS

Versiunea PDF a paginii

 

Din dorinta de a furniza calitate si performanta am decis crearea unui framework care sa ofere suport creerii si dezvoltarii  diferitelor tipuri de site-uri cum ar fi: personale, comerciale, de prezentare, portaluri.

Un cms flexibil, perfomant cu peste 50 de module si functionalitati. Permite constructia de site-uri intr-un timp scurt la o calitate maxima. 


In general foarte multa lume poate sa faca un site web. Pe internet pot fi gasite sute de milioane de site-uri, insa foarte putina lume, un cerc restrans de oameni (web developer senior), pot crea site-uri cu adevarat profesionale.

Acest site s-a dorit a fi o lucrare profesionala caracterizata prin: fiabilitate, rapiditate, usurinta in cautarea informatiei, customizare usoara si management usor al continutului aflat in site, accesibil oricarei persoane.

In general site-urile se creaza la o viteza uluitoare dar ceea ce se pierde este calitatea lor. Devin greu de modificat, greu de customizat si mult mai greu de accesat de catre SE (Search Engine-uri). Nu este usor sa creezi asa ceva si nici nu este usor sa continui asa ceva, dar pasiunea, cunostintele si experienta pot fi un start excelent atunci cand dorinta doreste sa se transforme in fapte.

Acest site dupa cum am spus este creat avand la baza un  framework care are cateva caracteristici deosebite, toate implementate datorita experientei mele cumulata in timp.

Astfel, cateva caracteristici ar fi:

 1. Existenta unui CMS (Content Management System) prin intermediul careia un utilizator cu drepturi de administrare poate modifica informatia existenta pe site.
 2. Suportul multilingv existent atat pe partea de administrare cat si pe cea accesibila utilizatorilor/membrilor site-ului.
 3. Posibilitatea de a schimba designul intregului site pe baza unor sabloane (template-uri). Un utilizator are posibilitatea de a customiza module de afisare al site-ului prin specificarea proprilor culori. Sau site-ul poate arata diferit in functie de alegerea utilizatorului membru. Acest lucru este valabil si pentru utilizatorii de tip administrator.
 4. Atat partea de administrare cat si cea de frontend este realizata folosindu-se standarde: CSS, SEO, WAI, GUI, XML.
 5. Suportul pentru diferite nivele de administratori care pot vizualiza/schimba doar anumite date din site.
 6. Optimizarea SEO a site-ului, evidenta pe acest site, este posibila tot datorita framework-ului creat.
 7. Existenta si folosirea noii tehnologii AJAX si programarea DOM ofera o facilitate extraordinara atunci cand este vorba despre un CMS sau atunci cand este vorba de autentificare. Iata de ce site-ul beneficiaza si de aceasta facilitate, bineinteles tot de catre framework sustinuta.
 8. Peste 50 de module si alte cateva zeci de functionalitati disponibile in sistem care permit aproape orice operatiune sau dezvoltarea oricarui nou modul sau noua functionalitate.
 9. NOU!!! Posibilitatea de adaugare si intergrare prin editorul special wysiwyg de cod php. Este o inovatie care permite incarcarea unor informatii din alte sectiuni ale site-ului si care se reactualizeaza automat. Astfel se poate include intr-o simpla pagina, top-uri de stiri, imagini, oferte, sondaje de opinie, etc.....

  Includerea de cod php se poate face usor din editorul special aflat la dispozitie, respectiv se poate multiplica sau copia si in alte pagini.
  De asemenea permite si stilizarea informatilor generat de codul php prin creearea unor template-uri ad-hoc direct in editor.

Tuturor celor care citesc aceste randuri doresc sa le recomand acest site deoarece cu siguranta vor gasi informatii interesante in timp, informatii care cu siguranta vor reprezenta un ajutor util.