Servicii profesionale de creare site-uri web la cele mai bune preturi.

Lucrari realizate


Lansare website de optimizare si consultanta seo04-12-2009

Lansare website de optimizare si consultanta seo

Dupa lungi asteptari si dorinte nemarturisite :) website-ul www.googleseo.ro a fost lansat.

Este un website prin intermediul caruia mi-am propus sa ofer un alt fel de servicii. Servici de consultanta si optimizare SEO pentru site-uri mici, mari sau portaluri.
Nu dorim sa includem in portfolio multe nume. Intentionam sa fie doar cateva dar cu rezultate foarte bune.

Cine zice ca a face SEO este simplu si usor, greseste.
Aceasta munca se desfasoara pe mai multe luni de zile si necesita multa organizare si etape bine stabilite prin care trebuie trecut orice website.
Daca pana acum cativa ani (3 - 4) multi detinatori de website-uri din Romania considerau ca a te concetra pe SEO este cam inutil sau este o munca consumatoare de bani, astazi toata lumea a evoulat, odata cu motoarele de cautare, si au alta parere.

Sincer vorbiind, da, SEO costa bani dar nu asa demult cum unii poate cred. Daca beneficile sunt foarte bune atunci acei bani nici nu se vor simti.
Multi promit multe chiar sunt dornici sa faca unele optimizari gratis numai pentru a atrage. NOI NU SUNTEM DISPERATI :). Dorim sa oferim doar calitate si nimic mai mult. In acest website pot fi gasite proiectele noastre, stiri si alte informatii cu caracter PUR SEO. Nu vom insista asupra informatilor care deja sunt pe net la capitolul stiri sau informatii, ci vom insista asupra originalului si asupra a ceea ce a impresionat si este util si practic.Adauga un comentariu

Raspunsuri si comentarii:

Momentan nu a fost adaugat nici un comentariu.