Servicii profesionale de creare site-uri web la cele mai bune preturi.

Stiri


Fix pentru eliminarea efectului de miscare la apasarea unui buton in internet explorer 8, 9.10-05-2012

O problema cu care m-am confruntat in partea de frontend la un website de e-comemrce a fost elimnarea deplasarii informatiei din interiorul unui buton apasat pe browserele Internet Explorer 8 si 9.

Astfel daca avem un

Buton

si aplicam o anumita stilizare cum ar fi un fundal diferit sau daca aplicam un efect de box modeling pe buton vom constata ca la apasare pe cele doua versiuni de Internet Explorer are loc o deplasare a informatiei din interiorul butonului si va arata destul de urat efectul.

Se pare ca Internet Explorer aplica un anumit tip de "position" (nu pot spune exact care, pentru ca nu am reusit sa aflu) pe informatia din interiorul a butonului. In cazul nostru pe SPAN-ul din interiorul butonului.

Daca aplicam insa o alta stare pentru position atunci nu vom mai avea acele probleme de design cu butonul.

Exemplu:

buton cu proprietatea active schimbata

In exemplu am un BUTTON cu doua SPAN-uri in interior pe care am aplicat cu ajutorul a trei imagini efectul de box model (Nu am afisat modul de stilizare model box, nu este relevant pentru acest caz).
Din cauza ca cele 2 SPAN-uri se deplasau la apasarea butonului in jos, am folosit "position: relative", lucru care face ca butonul sa se comporte identic ca si pe celelalte browsere.Adauga un comentariu

Raspunsuri si comentarii:

Momentan nu a fost adaugat nici un comentariu.