Servicii profesionale de creare site-uri web la cele mai bune preturi.

Lucrari realizate


elitetours.ro - portal cu oferte turistice08-08-2011

elitetours.ro - portal cu oferte turistice

EliteTours este un portal turistic complex, prin diversitatea si volumul de informatii ce pot fi introduse. Informatile sunt introduse si editate prin intermediul sistemului de CMS pus la dispozitie pentru administrarea site-ului.

Acest portal turistic este construit pe platforma de baza PWECMSTOUR, platforma ce pune la dispozitia site-ului diferite functionalitati, toate insa atent selectate si construite astfel incat sa ofere si o optimizare SEO cat mai buna.

Usurinta in gasirea informatiei si flexibilitatea sistemului in administrarea si afisarea ofertelor, precum si modul cum aceste informatii pot fi organizate sunt o caracteristica a platformei turistice.

Iata cateva optiuni disponibile puse la dispozitie:

  1. Administrarea de oferte organizarea acestora conform unor diferite tipuri de oferte turistice.
  2. Organizarea si administrarea ofertelor pe agentii turistice.
  3. Sistem de newsletter. Colectarea adreselor de email din sistem si trimiterea de newslettere la intervale de timp controlate.
  4. Popularea destinatilor, ofertelor si a unitatilor de cazare cu informatii diverse precum si crearea de galerii cu imagini asociate acestora.
  5. Sistem de reclame. Prin pozitionarea acestora in locuri fixe din site sau pe diferite cuvinte care se ragasesc in site.
  6. Crearea si editarea unui numar nelimitat de pagini de prezentare.


Adauga un comentariu

Raspunsuri si comentarii:

Momentan nu a fost adaugat nici un comentariu.