Servicii profesionale de creare site-uri web la cele mai bune preturi.

Stiri


Despre SEO - unele notiuni de baza legate de procesul de creare de site si unele observatii SEO personale02-12-2009

Despre SEO - unele notiuni de baza legate de procesul de creare de site si unele observatii SEO personale

SEO (Search Engine Optimisation) reprezinta una din sectiunile mele favorite, pe care un web developer trebuie le foloseasca atunci cand concepe, dezvolta sau informeaza pe cineva cu privire la un site. Seo presupune multa informare, rabdare si de la un anumit nivel stiinta. Exista multe lucruri de care cineva trebuie sa tina cont atunci cand abordeaza un site din punct de vedere SEO.

Ce presupune SEO?
La ce foloseste acest SEO?
In ce proportii este el folosit la ora actuala?
Cati web developeri cunosc SEO?
Este SEO o sursa rapida de bani?
Merita sa se incerce "pacalirea" SE (Search Engine- urilor)?
Cum poti mari viteza unui website promovand un SEO foarte bun respectand anumite standarde?
 

Iata, doar cateva intrebari care-si vor gasi raspunsul in articolele urmatoare. Da, un motiv serios pentru a te informa si pentru a intelege cum sa construiesti un site.

Pana acum cativa ani ajungea sa construiesti un site si sa astepti sa vezi daca va aparea pe primele locuri intr-un motor de cautare sau nu. Multe lucruri nu prea contau in aceea perioada pentru posesorul unui site, deoarece era frecventa ideea ca "daca exista site-ul meu pe web, atunci oamenii ma vor vizita cu siguranta."

Iata ca in ultimii ani vorbim de WEB 2.0 printre ale carei principii de baza se afla si optimizarea unui site pentru o foarte buna relevanta in motoarele de cautare.

Mult mai multe detalii pot fi gasite la aceasta adresa Search engine optimization. Eu voi rezuma uneori informatile gasite la aceasta adresa, insa voi aduce noi informatii care pot fi gasite in putine locuri pe net si poate, dupa o cautare mult prea lunga.

Nu este munca usoara optimizarea unui site, mai ales cand rezultatele se doresc cat mai repede. "Rezultatele rapide" concretizate printr-un numar de vizitatori, care in final devin cumparatori finali, nu sunt tocmai factorii cei mai forte atunci cand se doreste optimizarea unui site. Acesta presupune timp. Chiar unor motoare de cautare cum ar fi Google le este necesar 1 - 2 saptamani pentru a indexa un site, poate chiar mai mult. Sa nu mai vorbim de alte motoare. (Apreciez aici Yahoo care este poate cel mai rapid si loial schimbarilor de pe un site. Sper sa nu se schimbe.)

Multe companii subestimeaza aceast capitol SEO, nu doresc sa discut motivele, cert este ca aici veti gasi informatii utile care vor aparea la intervale diferite de timp.

 

Mult succes in continuare si la un articol urmator sa ne intalnim.Adauga un comentariu

Raspunsuri si comentarii:

Momentan nu a fost adaugat nici un comentariu.