Despre mine

Versiunea PDF a paginii


M-am nascut intr-o localitate mica dar frumoasa, Ludus, aflata la 42km de Tg. Mures, sunt in varsta de 32 de ani, casatorit cu o frumoasa si dragalasa fiinta, iubita mea sotie Simona.


Imi place sa ascult muzica clasica, sunt pasionat de informatica dar si de standarde SEO, WAI, GUI.

Ma declar un iubitor al cartii, muzicii (clasica in primul rand), inotului, tenis-ului de camp si nu in ultimul rand al informaticii. Una din formatile mele preferate fiind U2 descoperita datorita un prieten (Mircea Dragoi), deosebit, prin meseria lui de designer, prietenie nascuta cu ceva ani in urma. Hagau Ioan, web developer senior


Acum cativa ani am descoperit la un moment dat o pasiune care in ziua de astazi m-a facut "din pacate" putin dependent. Despre ce pasiune este vorba? Despre informatica. Initial dorind sa ma specializez pe aplicatii desktop am ajuns sa lucrez doar pe aplicatii web si alte solutii web, predominand website-uri, CMS, portaluri.


Unul din scopurile urmarite de mine prin intermediul acestui site a fost si acela de a ajuta, de a informa, adica de a face cunoscuta prezenta mea pe web. Nu este un cataclism si nici o realizare universala dar este un rezultat al muncii mele pe care imi place sa-l vad atunci cand doresc si sa-l fac cunoscut si altora.


Unii inventeaza lucruri, altii imita lucruri, mie imi place sa fac ambele. Aflat intr-o continua perfectionare nu doar prefesional dar si personal cat si in relatile mele cu cei din jur ma aflu intr-un vartej al vietii in care cele mai puternice puncte de sprijin sunt cele de ordin spiritual. Uneori este deosebit de greu sa vorbesc despre mine de aceea deseori las mai mult faptele mele sa vorbeasca.

Din dorinta de a cunoaste si de a asculta si de a realiza mai mult, s-a nascut in mine ideea de a crea si acest site si de a-l arata lumii. Nu este el cel mai pretentios site, dar prin realizarea lui am dorit sa aduc inca o indrumare asupra a ceea ce inseamna un website "PROFESIONAL".