Descrierea platformei pentru un site turistic

Versiunea PDF a paginii

Imi pare foarte rau, insa pentru o perioada de timp nelimitata, servicile promovate in cadrul acestui site sunt suspendate. Multumesc pentru intelegere.

 


Platforma turistica (de baza) destinata agentiilor.


Accesarea versiunii demo a interfetei destinata vizitatorilor se poate face selectand acest
link.


Din dorinta de a oferi o solutie cat mai buna si performanta agentiilor de turism dar bazandu-ma  si pe experienta de peste 5 ani in crearea de solutii turistice sub forma site-urilor web, am dezvoltat platforma turistica PWECMSTOUR. O solutie caracterizata prin flexibilitate, performanta si usurinta in folosire.

 

Aceasta platforma turistica de baza ofera o sectiune de administrare rezervata agentiei, prin intermediul careia se pot efectua diferite operatiuni de modificare a informatilor in site.

 

Aceasta platforma ofera si un suport tehnic inteligent si performant pentru SEO, astfel incat afisarea informatilor destinate vizitatorilor sa fie facuta cat mai optim pe site.

 

Optiuni disponibile puse la dispozitie pe aceasta platforma turistica de baza:


Sectiunea de administrare - rezervata strict agentiei

 1. Adaugarea/Editarea unui numar nelimitat de pagini de prezentare in site.
 2. Formulare, special create numai pentru trimitere de cereri de rezervare. Cereri legate de rezervari sau informatii suplimentare.
 3. Management dedicat elementelor de prezentare turistice: unitati de cazare, circuite, croaziere, destinatii, filtre pe unitati si destinatii, galerii de imagini la destinatii si unitati. Atractii turistice. Tipuri de oferte speciale cu tipuri de transport.
 4. Prezentari de informatii (acestea avand si caracter SEO) cu privire la unele imprejurimi turistice aflate in apropierea unitatilor de cazare.
 5. Diverse tipuri de oferte speciale asociate unitatilor de cazare, circuitelor, croazierelor, management al comentariilor introduse de vizitatori la fiecare unitate.
 6. Motoare de cautare in website pentru cautarea dupa destinatii turistice, unitati de cazare turistice si pentru diverse tipuri de oferte speciale din turism.
 7. Atasare de imprejurimi turistice pentru unitatile de cazare sau destinatii, scopul lor fiind acela de a oferi mai multe informatii catre clienti despre ceea ce mai poat vizita in vecinatatea locului de cazare. Un alt scop fiind si cu caracter SEO.
 8. Sistem de management reclame in website + sistem de reclama pe cuvinte in fiecare pagina din site (foarte eficient) + reclama de interstitial, afisata cand are loc cautarea rezultatelor.
 9. Management newslettere si adrese email. Trimitere programata catre agentii de turism, clienti, unitati de cazare turistice. Trimitere de atasamente, newsletter personalizat, colectare de adrese de email la introducerea lor din diferite formulare de pe site. Abonare newsletter prin intermediul site-ului.
 10. Suport de import adrese de email in baza de date.
 11. Optiunea de setare corespunzatoare a hartilor care permit localizarea unei destinatii turistice sau a unei unitati de cazare din turism.
 12. Generare de sitemap si imagemap (conform standardelor).
 13. Management comentarii introduse de catre vizitatorii site-ului la toate unitatile de cazare.
 14. Optiunea de comentarii, pareri si experiente ale turistilor cu privire la cazarea, masa sau alte activitati avute la destinatia de cazare.
 15. Curs valutar
 16. Widgets pentru site-urile de socializare: google +1; facebook; twitter;

Alte facilitati puse la dispozitie pe aceasta platforma:

 1. Optimizari SEO realizate automat de unele functionalitati existente in sistem.(Contine mai multe optiuni atent create, pentru o indexare foarte buna in motoarele de cautare).
 2. SEM - Statistici cu privire la ceea ce cauta vizitatorii pe site. Optiunea de afisare a celor mai cautate cuvinte in administrarea site-ului.
 3. Site-ul este livrat conform standardelor CSS, XHTML, WAI.
 4. Suport multilanguage (site-ul poate fii in mai multe limbi).
 5. Suport pentru crearea de statistici si harti in flash si multe altele, totul pentru o prezentare a informatiei intr-un mod cat mai atargator si interactiv.
 6. Acces citire statistici trafic website (Google): google analitycs, traffic.ro, webmaster tools.
 7. Optiunea de a face backup la baza de date a site-ului in orice moment direct din sectiunea de administrare.
 8. Acces la documentatie SEO direct din administrare, documentatie actualizata periodic, care va ofera cele mai actuale sfaturi cu privire la ceea ce puteti face pentru a optimiza SEO site-ul d-voastra cat mai bine.
 9. Transmitere regulata de newslettere catre clienti, in care sunt informati despre ultimele schimbari, update-uri sau functionalitati noi adaugate in site.
 10. Optiunea de HELP in sectiunea de administrare - se ofera explicatii detaliate asupra modului de lucru (populare cu informatii) cu elementele ce se gasesc in administrare.