Servicii profesionale de creare site-uri web la cele mai bune preturi.

Lucrari realizate


creare site web - ecommerce - yamma.ro07-02-2012

creare site web - ecommerce - yamma.ro

In aceasta luna am decis creerea unui site web care se ocupa de vanzarea de articole vestimentare pentru tineret folosiind sistemul CMS MAGENTO.

Am ezitat sa fac initial acest site folosiind Magento gandindu-ma ca cel mai probabil nu este mai diferit fața de alte sisteme e-commerce. Totusi la un studiu mai atent am descoperit placuta surpriza sa constat complexitatea si flexibilitatea acestui sistem, flexibilitate in limitele rezonabilului.

Au fost unele provocari legate de acest sistem de cumparaturi online, astfel am facut unele schimbari suplimentare la acest sistem, cele mai multe insa pe partea SEO. Astfel am reusit sa imprim o structura de link-uri mai prietenoasa pentru etichete respectiv alte mici optiuni SEO la partea de sitemap si de reprezentare a produselor in homepage si coloanele din stanga sau dreapta a template-urilor de baza.

Mai multe detalii despre acest sistem Magento si parerile mele personale am sa le expun poate cu o alta ocazie.

Acest site web permite managementul produselor, cumpararea lor si manipularea lor prin optiunile de comparare, istoric.

Vizitatorii/Clientii pot introduce comentarii, pot sa-si exprime punctul de vedere si prin intermediul sondajelor de opinie sau pot sa-si acceseze in orice moment contul unde vor regasii informatii legate de comenzile anterioare sau alte informatii utile.

Site-ul este construit pe o structura HTML2 si CSS2 cu unele influente CSS3.

Consider ca este un sistem complex care permite tot ceea ce este necesar pentru un site ecommerce, permitand si forme de plata prin credit card sau alte forme de sisteme de plata online.

Website-ul este inca in faza de lucru.Adauga un comentariu

Raspunsuri si comentarii:

Momentan nu a fost adaugat nici un comentariu.