Servicii profesionale de creare site-uri web la cele mai bune preturi.

Stiri


CMSPWE - versiunea 3.5, o versiune mult imbunatatita cu multe functionalitati noi si solutii SEO aplicate pentru creare de site web04-12-2009

CMSPWE - versiunea 3.5, o versiune mult imbunatatita cu multe functionalitati noi si solutii SEO aplicate pentru creare de site web

Versiunea 3.5 a frame-work-ului PWECMS pentru creare site web este finalizata si este mai puternica, mai frumoasa chiar :).

De la versiunea 3.0 la versiunea 3.5 sunt schimbari foarte mari in sistem, schimbari de structura dar au aparut si noi functionalitati. De asemenea interfata pentru administrare a fost schimbata radical. Acest lucru a permis o flexibilitate mai mare in lucru de asemenea a permis o flexibilitate mare pentru situatia cand design-ul sectiunii de administrare se doreste a fi schimbat.

 

 

  1. S-au eliminat si o serie de bug-uri respectiv s-au adaugat o serie de noi facilitati, dintre care cea mai "tare" este sistemul de management si aplicare de reclame in site pe cuvinte dar si optiunea de a creea formulare nelimitate care NU SUNT predefinite, ci clientul va creea un astfel de formular, asa cum el doreste.

    Feedback-ul clientilor la aceeasta noua functionalitate a fost unul foarte pozitiv chiar plin de entuziasm.

  2. Asa cum am amintit intr-un alt articol, Google a lansat versiunea oficiala de api-uri pentru intergrarea statisticilor in website-uri. Citit, studiat, implementat. Astfel PWECMS - este mai bogat si cu aceasta facilitate.
  3. Au fost puse pe sistemul de multilanguage absolut toate componentele si modulele care au mai ramas netratate iar in acest moment  flexibilitatea si in privinta acestui lucru este mai mult decat evidenta.
  4. O noua versiune a fost dezvoltata pentru sistemul turistic. Astfel s-au dezvoltat noi optiuni si solutii care ofera o mai mare putere de cautare si organizare a ofertelor si a altor date care privesc strict accesul vizitatorilor la informatiile de pe site.
  5. Un modul nou multi language care permite creare de formulare dinamice in site cu o interfata grafica frumoasa. Se pot creea formulare nelimitate cu diferite tipuri de campuri: input text, textarea, field, radio, checkbox, etc...


Adauga un comentariu

Raspunsuri si comentarii:

Momentan nu a fost adaugat nici un comentariu.