Clientii recomanda

Versiunea PDF a paginii


Recomandare client: targturism.ro.


"Am avut oportunitatea de a lucra cu dl. Hagau Ioan pentru realizarea site-ului www.targturism.ro, site specializat pe domeniul turistic intern si extern.
Inca de la primul contact, telefonic, cu dl. Hagau Ioan, intreaga conversatie mi-a dat increderea ca proiectul va fi realizat conform solicitarilor mele si la timp.
Dl. Hagau Ioan, pe toata durata desfasurarii proiectului, pana la finalizarea acestuia/predarea la gata site-ului, a dat dovada de o seriozitate deosebita si un profesionalism rar intalnit.
Din toate punctele de vedere, profesionalist, calitate, promptitudine, pret, creativitate, il recomand pentru realizarea altor proiecte."


Recomandare client: profesoronline.ro.


"Profesor EMIL DUMITRESCU, am avut privilegiul sa beneficiez de sprijinul d -lui HAGAU IOAN in constructia site-ului www.profesoronline.ro. Precizez ca rezolvarile tuturor doleantelor mele privind design-ul si modulele website-ului au fost de un inalt profesionalism si realizate cu o promptitudine de exceptie.
Mentionez, totodata, ca relatia de colaborare continua, in sensul imbunatatirii permanente a performantelor website-ului respectiv. "


Recomandare client: urscertificari.ro.


"D-l Hagau Ioan este pentru compania noastra un furnizor de incredere, profesionalismul, flexibilitatea si competenta sa fiin caracterstici care au asigurat, pe tot parcursul colaborarii noastre, rezultate excelente.
Pentru referinte suplimentare, va invitam a analizati site-ul gestionatde D-l hagau Ioan."


Recomandare client: plaja.ro; cazari.ro; skihotels.ro.


"D-l Hagau Ioan este pentru compania unul dintre cei mai important oameni in arhitectura noastra care cuprinde atat personalul angajat cat si colaboratorii externi. D-l Hagau asigura externalizarea servicilor noastre Online cu succes si in conditii foarte bune pentru firma noastra mai ales in conditiile in care 100% din vanzarile companiei noastra se fac prin intermediul internetului. Este analistul celor 3 -site-uri ale companiei noastre iar in ultimii 3 ani de cand colaboram pot afirma ca suntem multumiti de colaborarea noastra.
"


Recomandare client: turisminromania.ro.


"Am colaborat cu HAGAU lOAN pentru realizarea site-ului www.turisminromania.ro marca inregistrata a General OfficeSRL.

Desi proiectul a fost deosebit de complex si laborios, necesitand solutii complexe, baze de date complicate, solutiile oferite de HAGAU lOAN au fost foarte bune si foarte eficiente in toate domeniile. Solutiile oferite de HAGAU lOAN sunt pefect functionale, problemele de functionare al site-ului fiind rezolvate cu promptitudine si profesionalism."


Recomandare client: topsejur.ro.


"Am colaborat cu HAGAU IOAN pentru realizarea site-ului www.topsejur.ro al agentiei de turism TOP SEJUR. Proiectul a fost deosebit de complex, necesitand motoare de cautare complexe, multipas, design, baze de date complicate, solutiile oferite de HAGAU IOAN au fost foarte bune si foarte eficiente in toate domeniile, nemaifiind necesara implicarea altei parti in acest proiect.
Au fost respectate atat termenele finalizarii etapelor si modificarilor ulterioare proiectului in cauza, dar si clauzele contractului semnat anterior proiectului neefiind nevoie de alte acte aditionale in decursul derularii acestuia.
Solutiile oferite de HAGAU IOAN sunt pefect functionale, problemele de functionare al site-ului in testare si lucru efectiv fiind minore si rezolvate de HAGAU IOAN cu promptitudine si profesionalism."