Servicii profesionale de creare site-uri web la cele mai bune preturi.

Lucrari realizate


atlantictravel.ro - site turistic04-02-2010

atlantictravel.ro - site turistic

Creare site turistic atlantictravel.ro se incadreaza in categoria de site-uri turistice de baza, pe care le dezvolt si pe care le promovez.

La un cost mic si intr-un timp scurt este posibila o varianta de site turistic adresat in special agentiilor de turism, sau companiilor care doresc sa promoveze oferte de cazare turistice.

In ciuda pretului acest website este deosebit de puternic si reprezinta o formula de succes pentru cei care doresc sa faca o afacere in turism.

 Site-ul contine foarte multe functionalitati de baza, necesare, cum ar fi:

 1. Sistem de newsletter cu abonare direct din site sau cu importul a unui numar nelimitat de adrese de email in baza de date prin intermediul interfetei existente in sectiunea de administrare. Posibilitatea de a trimite newsletter-uri catre agentii, unitati de cazare sau clienti.
 2. Sistem de reclame in sectiuni predefinite sau pe cuvinte oarecare existente in site, interstitial.
 3. Sistemul turistic care permite managementul destinatilor, unitatilor de cazare si al ofertelor, imaginilor si a altor multe optiuni care tin de acest sistem.
 4. Optiuni statistice cu privire la ceea ce se intampla pe site, date furnizate direct de la google sau date furnizate de catre sistemul pe care functioneaza site-ul.
 5. Numar de pagini simple nelimitate.
 6. Harta site-ului compatibila google, yahoo, live.
 7. Formular de rezervare oferte si formular de inscriere in sistem al unor noi unitati de cazare de catre vizitatori sau agentii.
 8. Si alte o serie de optimizari SEO aplicate site-ului in mod automat prin intermediul sistemului pe care ruleaza site-ul.
 9. Posibilitatea de update automat al site-ului la versiuni ulterioare, mai dezvoltate.
 10. Backup la baza de date din sectiunea de administrare precum si restaurarea ei in baza de date.
 11. Curs valutar actualizat foarte des si care ajuta la conversia corecta a preturilor asociate la ofertele de cazare.
 12. Design si implementarea lui conform standardelor www.w3c.org.

 

Asadar sunt multe optiuni, toate impreuna formand o solutie profesionala destinata tuturor companiilor ce doresc sa ofere servici turistice.Adauga un comentariu

Raspunsuri si comentarii:

Momentan nu a fost adaugat nici un comentariu.